• q13
  • q5
  • q6
Welcome to TRADE Jaz
  • Bisnis Trip Arrangement

    Bisnis Trip Arrangement

    A trip bisnis uga-ngrancang ngijini sampeyan kanggo fokus ing bagean bisnis trip tanpa gawe kuatir bab karangan travel.
  • Sourcing Product

    Sourcing Product

    produk Sourcing kanggo nyekel pasar dikarepake saka pasar China, Kanton Fair lan manufaktur profesional.
  • Market guide & Interpreter

    Market guide & Interpreter

    Kita bisa ngatur siji kuwi sing nganggo basa lancar negara lan ngerti pasar lokal uga kanggo nuntun sampeyan.
  • Logistics

    Logistics

    We offer solusi kapal premium lan logistics sing mbantu kanggo nyimpen luwih wektu lan dhuwit.
  • Warehousing

    Warehousing

    Storage barang ing mining kita, mbantu kanggo nyampur sing.
  • QC & Quality Control

    QC & Quality Control

    Paling agen ati ing China lan kita ketat ing saben rinci nalika barang.

SO Apa TRADE Jaz

We are agen No.1 Guangzhou Sourcing, perusahaan kita menehi ONE-STOP layanan Guangzhou Sourcing kanggo mundhut ing China apa sampeyan tuku wholesale lokal, pabrik & distributor utawa saka pabrik langsung.
  • Team Professional

    Team Professional

    10+ Taun pengalaman nggarap Staff profesional bantuan bisnis mulus ing China.
  • ragad layanan Low

    ragad layanan Low

    Komisi Affordable, Low kanggo 1%;
  • layanan kaca siji-mandeg

    layanan kaca siji-mandeg

    Siji-mandeg Shopping saka macem-macem barang mbantu nyimpen luwih wektu lan dhuwit.
  • kerjasama Flexible

    kerjasama Flexible

    Nampa Cilik Quantity, bisa Nyampur persil saka Item ing Salah rangka.
  • 100% Quality Control

    100% Quality Control

    Paling agen ati ing China lan kita ketat ing kontrol kualitas
  • Good Lokasi

    Good Lokasi

    kantor utama cedhak Komplek Kanton padha, warehouses avaliable ing Guangzhou, Shenzhen, Yiwu, lan Foshan.
  • Ora ragad ndhelikake

    Ora ragad ndhelikake

    Zero-kadohan Contact Kanthi 100.000 Suppliers Cina, ora ana apa ragad ndhelikake liyane.
  • efficiency dhuwur

    efficiency dhuwur

    Sawetara produk sing ing Simpenan, bisa dikirim ing 1 minggu.

Babagan awake dhewe

Jaz TRADE, singkatan GZ Jaz TRADE CO., LTD, iku dipercaya lan dipercoyo perusahaan kaca ing China, iku dumunung ing Guangzhou, kutha kaca paling penting ing China. Kita wis kasedhiya layanan kaca Chinese paling kanggo luwih saka 30 negara ing saindhenging donya. Lan mantep maneh lan nyedhaki sesambetan apa karo klien kita lan supplier ora mung nyedhiyani layanan langsung lan dipercaya nanging ajeg ngluwihi pangarepan lan gol.

 

  • 9ab1f_648de-3d755-d7eb8-012ec
  • Content-marketing-La-gi-696x392

China Pasar

Paling guide pasar China profesional lan dipercaya.
  • Kosmetik & Beauty Products Market

    Kosmetik & Beauty Products Market

  • kulit Market

    kulit Market

  • dolanan Market

    dolanan Market

  • Busana Market

    Busana Market

  • shoes Market

    shoes Market

  • Textiles Market

    Textiles Market

  • Bahan Bangunan Market

    Bahan Bangunan Market

  • Machinery Market

    Machinery Market

  • Furniture Market

    Furniture Market

  • Market otomatis Parts

    Market otomatis Parts

  • Market Barang Komoditi

    Market Barang Komoditi

  • Market Products elektronik

    Market Products elektronik

  • Market Watch

    Market Watch

  • Jewelry Market

    Jewelry Market

  • Supplies Hotel Market

    Supplies Hotel Market

  • Market Glasses

    Market Glasses

newsletter

Marang kita rencana kanggo China saiki!
Kanggo inquires bab sembarang productos o cenik layanan kita, mangga ninggalake informasi kontak kanggo kita, kita bakal ing tutul ing 24 jam.