• q13
  • q5
  • q6
Wilujeng sumping di dagang JAZ
  • Bisnis Trip susunan

    Bisnis Trip susunan

    Hiji perjalanan bisnis well-rencanana ngidinan Anjeun pikeun difokuskeun bagian bisnis di perjalanan tanpa pikahariwangeun ngeunaan arrangements perjalanan.
  • sourcing produk

    sourcing produk

    produk sourcing nyekel paménta pasar anjeun ti pasar Cina, Canton Fair jeung pabrik profésional.
  • Pasar pituduh & Basa

    Pasar pituduh & Basa

    Urang tiasa ngatur hiji barang anu nyarita basa béntés nagara anjeun sarta nyaho pasar lokal ogé pikeun panduan anjeun.
  • logistik

    logistik

    Urang nawiskeun solusi pengiriman barang premium sarta logistik nu mantuan anjeun simpen deui waktu jeung duit.
  • Warehousing

    Warehousing

    Neundeun barang anjeun dina gudang urang, nulungan nu nyampur wadahna.
  • QC & Quality Control

    QC & Quality Control

    Paling agén ati di Cina jeung kami ketat dina unggal jéntré barang anjeun.

Naha dagang JAZ

Kami agén No.1 GuangZhou sourcing, parusahaan urang nyadiakeun hiji-STOP jasa Guangzhou sourcing pikeun purchasing anjeun dina Cina naha maneh meuli ti suppliers lokal, manufactures & distributor atawa ti pabrik langsung.
  • Tim profésional

    Tim profésional

    10+ Taun pangalaman gawé bareng staf profésional pitulung Anjeun bisnis buka mulus di Cina.
  • fee jasa low

    fee jasa low

    Komisi Affordable, Low ka 1%;
  • jasa ékspor Hiji-eureun

    jasa ékspor Hiji-eureun

    Hiji-eureun balanja tina rupa béda barang mantuan Anjeun simpen deui waktu jeung duit.
  • gawé babarengan fléksibel

    gawé babarengan fléksibel

    Nampa Leutik kuantitas, Dupi Campur kavling Item dina Hiji Wadahna.
  • 100% Control Quality

    100% Control Quality

    Paling agén ati di Cina jeung kami ketat dina kadali kualitas
  • alus lokasi

    alus lokasi

    kantor Main di deukeut kompleks Canton adil, gudang avaliable di guangzhou, shenzhen, yiwu, sarta foshan.
  • Taya fee nyumputkeun

    Taya fee nyumputkeun

    Nol-jarak Kontak Jeung 100.000 suppliers Cina, taya wae fee nyumputkeun lianna.
  • efisiensi tinggi

    efisiensi tinggi

    Sababaraha produk nu di stock, bisa dikirimkeun dina 1 minggu.

Tentang Kami

JAZ dagang, pondok pikeun GZ JAZ dagang CO., Dugi, nya dipercaya jeung dipercaya parusahaan ékspor di Cina, mangka situated di GUANGZHOU, kota ékspor paling penting dina Cina. Kami geus disadiakeun jasa ékspor Cina nu pangalusna mun leuwih ti 30 nagara sakuliah dunya. Sarta ngadegkeun deui jeung ngadeukeutan hubungan kerja kalayan klien kami sarta suppliers teu ngan nyadiakeun layanan saharita sarta dipercaya tapi mun terus ngaleuwihan ekspektasi jeung tujuan.

 

  • 9ab1f_648de-3d755-d7eb8-012ec
  • Eusi-marketing-la-gi-696x392

Cina Pasar

Paling pituduh pasar Cina profésional sarta dipercaya.
  • Kosmetik & Beauty Produk Pasar

    Kosmetik & Beauty Produk Pasar

  • kulit Pasar

    kulit Pasar

  • kaulinan Pasar

    kaulinan Pasar

  • pakean Pasar

    pakean Pasar

  • sapatu Pasar

    sapatu Pasar

  • tékstil Pasar

    tékstil Pasar

  • Bahan wangunan Pasar

    Bahan wangunan Pasar

  • mesin Pasar

    mesin Pasar

  • jati Pasar

    jati Pasar

  • Pasar Otomatis-Bagian

    Pasar Otomatis-Bagian

  • Pasar Barang komoditi

    Pasar Barang komoditi

  • Pasar Produk éléktronik

    Pasar Produk éléktronik

  • Pasar Watch

    Pasar Watch

  • perhiasan Pasar

    perhiasan Pasar

  • Supplies hotél Pasar

    Supplies hotél Pasar

  • Pasar Kacamata Minus

    Pasar Kacamata Minus

newsletter

Ngabejaan urang rencana anjeun ka Cina ayeuna!
Pikeun inquires ngeunaan widang naon waé productos o pricelist tina jasa urang, mangga ninggalkeun informasi kontak anjeun ka kami, kami bakal di kabaran dina 24 jam.